Kontakt

Man er velkommen til at kontakte mig anonymt.

 

Jeg kan kontaktes via E-mail: cancer.is.not.a.fungus@gmail.comDansk_postkasse_2005_ubt.jpeg

Reklamer

3 svar til Kontakt

 1. Katja Worm siger:

  Til rette vedkommende,
  Mit navn er Katja Worm. Jeg skriver til dig, da jeg selv igennem længere tid har brugt kuren natron/citron imod kræft. Jeg har brugt den og fulgt opskriften og anvisningerne. Og den har faktisk virket efter hensigten. Alle symptomerne forsvandt. Jeg ved dog ikke om, det var selve kuren eller min egen tro, der forårsagede virkningen. Jeg brugte kun kuren, da jeg i forvejen er i en desperat situation og ikke har haft andre muligheder for behandling. Men myndighederne er på sagen nu, så jeg regner med at kunne modtage hjælp snarest muligt.

  Med venlig hilsen

  Katja Worm

  • JLI siger:

   Det glæder mig at du har fået det bedre.

   Men der er altså ting i det du skriver, som er vanskelige at følge. I Danmark har vi et offentligt sundhedsvæsen, hvor alle har ret til gratis behandling. Og behandling af kræft er i høj grad i fokus. Så jeg kan ikke gennemskue hvad du mener med at du ikke har haft andre muligheder for behandling. Diagnosen stilles jo indenfor sundhedsvæsenet. Så for at få stillet diagnosen må man nødvendigivs have været i kontakt med det. Og dermed også have modtaget et tilbud om behandling.

   Det kunne være afklarende, hvis du kunne oplyse hvilken type af kræft det drejer sig om, hvordan diagnosen blev stillet, og hvilket behandlingstilbud du fik.

   Selvom du har oplevet symptomlindring, så er der grund til at tvivle på, at Natron og citron kan gøre noget som helst ved en kræftsvulst. Jeg har en artikel i støbeskeen, som forklarer dette i detaljer. Men i korte træk, så kan man ikke gøre kroppen mere basisk uden at udsætte sig selv for alvorlig sundhedsfare. Man kan beregne at omkring 12 natron modsvarer syreproduktionen fra 1 kubikmillimeter kræftvæv. Farlige bivirkninger optræder ved en dosis på omkring 30 g. Men som sagt så er der en artikel på vej, som forklarer alt dette mere detaljeret.

   Et ønske om alt godt fremover herfra.

 2. Katja Worm siger:

  Tak for din tilbagemelding. Jeg har haft kontakt med sygehusvæsenet og har været indlagt og til et utal af undersøgelser såvel som jeg også har været til udredning hos selveste Ove Scaffelisky de Murcadell. Til trods for dette faktum, har man ikke kunnet eller villet stille en diagnose, selvom jeg har fået at vide, mine blodprøver var fyldt med metastaser, ved min første indlæggelse. Sidenhen har jeg været indlagt et utal af gange de sidste 5 år, og er endt med at være blevet nægtet behandling. Det betyder jeg ikke må komme på sygehuset, men det har jeg hårdt brug for. Og selvom jeg troppede op, har man sendt mig hjem igen. Også selvom mine blodprøvetal var på 1300-1500, så har man stukket mig en decideret løgn, og har sagt de kun var på 150.
  Jeg ved godt, det lyder fuldstændig vanvittigt. Men det er sandt.
  Jeg bor på et såkaldt “socialt bosted” som bliver drevet af nogle rigtig usympatiske, kyniske sociale plattenslagere, hvis mål er at støtte og vejlede beboerne. Hvilket ikke er tilfældet.
  Mine forældre er også indblandet i dette her. I samråd med lægerne og bostedet har de været med til at sørge for, jeg ikke fik behandling og bare fik det dårligere og dårligere.

  Så nu er jeg overladt til mig selv, og bruger internettet til at finde nogle løsninger. Hvilket er svært, da nettet er en stor uoverskuelig rodebutik. Man kan godt sige, jeg er på Herrens Mark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s